Trainingen & Workshops

De afgelopen jaren heeft Wim verschillende trainingen ontwikkeld, welk aansluitend gevolgd kunnen worden of los van elkaar.

Training 1 is erop gericht op van hoe jij als persoon naar zichzelf communiceert en daardoor een stap kan maken makkelijker met een ander te communiceren. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 1500 cursisten deze training gevolgd.

Training 2 is erop gericht van hoe jij succesvolle gedragingen van een ander kan modelleren en kan integreren in jezelf. Deze training is een vervolg op training 1. Aan deze training hebben al meer dan 750 cursisten deelgenomen.

Training 3 is erop gericht hetgeen je waarneemt (ziet, luistert, voelt, denkt) vanuit de rol van coach en kan teruggeven aan degene die door jou wordt gecoacht. Meer dan 200 cursisten hebben deze training al gevolgd.

Training 4 is erop gericht dat jij de bovengenoemde trainingen 1 & 2 zelf te kunnen doceren. Op dit moment zijn in de afgelopen jaren meer dan 100 cursisten opgeleid die training 1 & 2 kunnen trainen.

De bovengenoemde trainingen bestaan uit 4, 5 of 6 dagdelen.

Voor meer informatie, neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *